Pages

3 Ağustos 2010 Salı

Cildinizi yenilemek istiyenlere formül

Cildinizimi yenilemek istiyorsunuz ? Doğal Çözüm

Mevsim değişikliklerinde cildimiz nemini kaybeder, kızarır, kaşınır ve pul pul olur. Kozmetik sektörü tam da bu noktada binlerce çeşit serum ve nemlendiricileri ile imdadımıza yetişir. Ancak cildinizi korumak için daha ekonomik bir şeyler arıyorsanız haberimizi mutlaka okuyun ve mutfağınızda saklanan hazineleri keşfedin.
Bal: Bal doğal bir arındırıcıdır. Cildinizi sakinleştirir ve antimikrobiktir. Cildinizin tamemen soyularak pul pul görünümünden kurtulmasını sağlar. Ayrıca soyulmayla ortaya çıkan yeni derinizin sivilcelenmesini engeller.
Avokado: Avokadonun inanılmaz bir nemlendirme ve rahatlatma etkisi vardır. Bir avokadoyu ezip buz dolabında soğutun. Bacaklarınıza sürüp 20 dakika kadar bekletin. Avokado kreminizi ister işe gitmeden önce ister gece yatarken uygulayabilirsiniz.
Yulaf unu: Yulaf ununun sakinleştirici etkisi vardır. Bir fincan yulaf ununu soğutun ve 15 dakika kadar cildinize uygulayın. Cildinizin yumuşadığınızı ve kızarıklıkların azaldığını göreceksiniz.
Maydonoz: Maydonoz kızarıklıklar ve iltihap için birebirdir. Ayrıca soyulmaya neden olan gerilmeyi de engeller. Bir kapta bir miktar maydonozu ezin ve kırmızı noktalarınızın veya kaşınan yerlerin üzerine sürün.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Blogger